Algemene regels

Volg ten alle tijde de de adviezen en regels op van de organisatie. De organisatie behoud zich het recht mensen te weigeren of weg te sturen van een activiteit bij onbehoorlijk gedrag.

Fotografie

Tijdens de activiteiten loopt in opdracht van stichting A.C. Het Puntje een fotograaf rond welke herkenbaar is aan een wit veiligheidshesje met bedrukking. De fotograaf maakt in opdracht van stichting A.C. Het Puntje impressiefoto’s van de activiteit voor promotionele doeleinden. In overleg kan de fotograaf ook close-up foto’s maken tijdens de activiteit.

Mocht u onverhoopt een foto niet wensen die online is geplaatst. Meldt dit bij de organisatie en wij zullen indien mogelijk de foto z.s.m. verwijderen.

Betaling

U voldoet de betaling online door middel van iDeal. Wanneer u de reservering achteraf  wenst te annuleren dan ontvangt u het inschrijfgeld retour op uw rekening minus de gemaakte ideal kosten á €0,25.

Schade en verantwoordelijkheid

Stichting A.C. Het Puntje is niet verantwoordelijk voor eventuele schade of letsel gedurende de activiteiten. Uiteraard zullen wij zorg dragen de mogelijkheid hiertoe zo ver mogelijk te beperken.